Ο Ερμής Ζωνιανών στη Γ' Εθνική!

Σε ένα παιχνίδι που έλαβε χώρα στις 3/5/13 υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, ο Ερμής ήρθε ισόπαλος με τον ΠΟΑ στα Ζωνιανά και ''κλείδωσε'' και μαθηματικά την άνοδό του στην νέα Γ' Εθνική αφού έφτασε στους 28 βαθμούς. Άπαντες στο στρατόπεδο των Ζωνιανών πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού η ομάδα τους ανέβηκε δύο κατηγορίες μέσα σε δύο χρονιές και έγραψε ιστορία!
Στα αγωνιστικά τώρα, ο ΠΟΑ απείλησε στην αρχή του παιχνιδιού με τον Φραγκιαδάκη όμως η προσπάθειά του κατέληξε στο δοκάρι  του Μήτρου. Από κει και πέρα οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες σε ένα παιχνίδι που είχε όσο ενδιαφέρον του επέτρεψε ο καιρός αφού η βροχή και η ομίχλη δεν βοήθησαν στην ομαλή διαξεγωγή του αγώνα. Το τελικό 0-0 αντικατοπτρίζει και στην εικόνα του παιχνιδιού, το οποίο δεν ήταν αρκετά ποιοτικό στην περισσότερη διάρκειά του.


ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Μήτρου, Ρουμπάκης (89' Παπαδάκης), Κοζορώνης (65' Μανάι), Κάββαλος Σ., Μπριλάκης, Αριστεινίδης Γ., Ρηγάκης, Καλομοίρης, Κλίνης, Σουτζής, Βαρούχας (61' Κουντούρης).

ΠΟΑ: Χωματάς, Βρεττός Κ., Πετράκης, Γιακουμάκης Γ., Γιακουμάκης Μ., Γιακουμάκης Π ., Καραταράκης, Βρεττός Ν. (65' Παπαδομιχελάκης), Μαραγκάκης, Σκουλούδης (70' Τσαφαντάκης), Φραγκιαδάκης. 

No comments:

Post a Comment